NO MORE BAD HAIRDAYS!

Jag antar att alla ni därute ibland vaknar upp med ett hår som tycks leva sitt eget liv, ett hår som är helt omöjligt och kontrollera, ett hår som förstör en hel dag..
Ta till vara på dessa knep här nedan så ska du se att du iaf är på god väg att att minska antalet sådanna dagar!


Investera i en bra borste
Försök att undvika syntetiska plastborstar och skaffa istället en hårborste med naturligt svinborst, som är bättre för håret.

Borsta innan tvätten

Att kamma igenom håret innan du går in i duschen får loss stylingprodukter som torkat in i hårbotten och stimulerar blodcirkulationen. Dessutom gör det håret lättare att reda ut efter tvätten, då håret är som skörast.

Toppa ofta
Vill du spara ut håret tar det kanske emot att klippa det, men i längden vinner du på att trimma tommarna regelbundet. Det motverkar kluvna hårtoppar och slitna strån.

Skölj ordentligt
En anledning till att håret ser matt och livlöst ut kan vara att du inte sköljt ur schampo och balsam ordentligt. Var därför noga med att skölja håret noga när du schamponerat det.

Djupvårda en gång i veckan
Bra hårvårdsprodukter anpassade för just din hårtyp är a och o, men se också till att ge håret extra mycket omvårdnad med jämna mellanrum. Gör gärna en intensivvårdande hårinpackning en gång varje vecka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0