JC

Godmorgon godmorgon! Är för tillfället påväg till jobbet då jag börjar 12:00. Har flextid idag vilket innebär att jag slutar när det är lugnt, kommer förmodligen typ bli vid 18:00. Känns inte som jag hinner något annat än att jobba just nu, men det är kul och jag trivs alldeles utmärkt! Men hörrni jag uppdaterar mer senare när jag har en dator tillgänglig. Stay tuned!

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS

Sitter nu här i soffan nyduschad och fräsch och tittar på Keeping up with the Kardashians! Hade en riktig spakväll när jag kom hem från jobbet med hårinpackning, helkroppsscrubb, rakning, insmörjning, noppade ögonbrynen, målade naglarna tånaglarna etc.
Ska strax kryppa ned i sängen, jobbar faktiskt imorgon också då Danne fortfarande är sjuk.. Blir alltså sex dagar totalt denhär veckan, en dag ledigt.. Men men cash is king, right?!

See you tomorrow sweethearts! <3


INTERNATIONAL LOVE


LONGER LEGS

Vem vill inte vakna upp med längre spiror endast över en natt? Solbrända, välsvarvade och långa ben är tre adjektiv som de flesta tjejer vill kunna beskriva sina egna ben som. Dock är detta inte självklart för alla, men det kan bli fullt möjligt att förlänga dem rent visuellt.
Därför tänkta jag här bjuda på 4 super knep för att få dina ben att upplevas som längre och slankare,
Dina ben kommer definitivt att tacka dig!

1. Högklackat
Med klack på foten blir benet rent logiskt längre. Den förlängande effekten kan också ge ett mer välsvarvat intryck. Är skon av pumps-modell, det vill säga med högre klack än tå, vinklar du foten och spänner delar av vaden. Det ger fina muskler på benen och intrycket av både slankare vrister och muskulösare ben.

2. Hudfärgade skor

Med en sko, helst med hög klack, i en ton-i-ton med din hud, lurar du också ögat att benen blir längre. Just nu finns det flera kilklackar, pumps och sandaletter i beige och brunt - perfekta aom sommarens bästa bentrick!

3. "Hockeykjol"

När den korta kjolen har ett längre bakstycke, kallas modellen för hockeykjol. Du exponerar både ben och lår, men slipper vara nervös för att blotta bakdelen då tyget är lite längre baktill. Det finns flera varianter, allt från där en kort kjol har längre baksida till hela klänningar med större mängd tyg och volanger baktill.

4. Brun-utan-sol

Applicera lite BUS efter du har duschat och scrubbat dig. Detta kommer nämligen att ge en illusion av längre och slankare ben!




OMBRE HAIR

Det franska ordet ombre betyder skugga, men vi även kalla det för "utväxttrenden". Trender som dye dipping har varit riktigt hett under hösten, och nu handlar det alltså om att spara ut sin naturliga hårfärg!
Låt dig inspireras av dessa Hollywood beauties som har anammat looken!










SNABB UPDATE

Heey guys! Nu sitter jag på tåget påväg hem från jobbet. Kommer väll hem runt 20:30 och då lovar jag att slänga in ett inlägg eller två! LOVE

EXCLUSIVE BY ANINE BING

Denna vackra superkvinna är både modell, sångerska och bloggare- och sedan till cirka 10 månader tillbaka även mamma! Anine Bing och hennes sambo Nicolai flyttade tidigare i år från Los Angeles till Köpenhamn, och här nedan får ni följa med på en intevju med denna gorgeous beauty, där hon bland annat delar med sig av sitt bästa skönhetstips och hur Los Angeles och Skandinavien skiljer sig åt.
ENJOY

Anine, hur kom det sig att du fllyttade till Köpenhamn?
– För att jag träffade en dansk man, vi fick Bianca och vi tyckte att det var kul att vara nära familjen.

Hur trivs ni hittills?
– Jättebra. Förvånansvärt bra. Det enda negativa är att det är lite kallt, man saknar solen i L.A.

Vilket är ditt bästa skönhetsknep?
– Sömn.

Hur går det med den biten nuförtiden?

– Bra! Hon sover 12 timmar per natt, så det är inga rpoblem.

Gör du fortfarande mycket modelluppdrag?
– Inte jättemycket – inte som förr i tiden. Men jag har så mycket annat nu också, så det är en bra mix av modelljobb, musik och bloggande och smyckesdesign, så det är jättekul.

Hur skiljer sig synen på skönhet och hälsa mellan L.A. och Skandinavien?
– Det är mer naturligt i Danmark, hippies och naturliga tjejer. De sminkar sig inte lika mycket, tycker jag, det är mer down-to-earth. Man gillar mode på båda ställena i och för sig, men man klär sig ju olika över hela världen.

Har du någon lyx som du unnar dig själv som mamma?
– Man hinner ju knappt det. Jag har ett presentkort på massage som ligger hemma, men jag har inte hunnit göra någonting. Jag gick till frisören häromdagen, det var en lyx. Jag hade inte varit där på fem månader!

Hur gör du för att hålla dig i form?
– Bär runt på Bianca, ingenting annat. Jag har blivit för smal efter att jag fick barn, så jag försöker att äta och bli tjock nu istället.

Någon speciell favoritmat som du försöker trycka i dig?

– Jag gillar pannkakor med grädde och spagetti med köttfärssås – jag gillar sån mat som barn gillar.



JUUUST GREAT!

Jag bara älskar känslan när man är förberedd på en lång sovmorgon men istället blir väckt kl. 9:00 av sms angående om jag kan jobba idag 12:00-19:00 då en är sjuk och det är akut...Jaja det är väll bara att bita ihop, är ju trots allt ledig onsdag och torsdag.
Så idag kommer jag alltså knappt hinna något jag hade planerat. Tänkte storstäda mitt rum, åka iväg och storhandla med mamma och även svänga förbi centrum, ha spadag etc... Men istället ska jag jobba hela dagen, yeeeah!
Men jag trivs toppen bra på jobbet så det är luuugnt, får ju umgås med underbara människor hela dagen!

Godmorgon förrästen cutie pies!


SKIPPA GLANSEN!

Alla har vi väll någongång upplevt att det smink vi tidigare på morgonen tyckte såg fabolous ut plötsligt      "halkat av" lagom till lunch, och den glansiga ytan tycks smyga sig fram...
Därför tänkte jag nu bjuda på några väl valda tips gällande att motverka glans och hålla din hy matt hela dagen.
Here you go!

Steg 1. Rengör

Var noga med att välja en mild rengöring när du ska tvätta ansiktet, annars riskerar du att huden känns obehagligt torr och stram. Badda ansiktet med ett återfuktande ansiktsvatten, gärna baserat på vatten eller glycerin. Undvik produkter som innehåller alkohol, det kommer bara irritera och torka ut din hud.

Steg 2. Behandla

Dämpa oljeproduktionen på problemområden som du upplever som extra glansiga med produkter som innehåller salicylsyra. En lermask suger upp överflödig olja från huden och drar dessutom ihop porerna som kan orsaka glansigheten.

Steg 3. Skydda

Huden mår faktiskt bäst om du återfuktar den regelbundet med en creme, lite fukt kommer inte göra huden glansigare. Att den innehåller solskydd är ett plus!

Steg 4. Lägg basen

Ge din foundation en stadig grund med hjälp av en mattande primer. Välj foundation utifrån vilken konstistens du vill arbeta med. Det finns antiglans-foundations i flytande-, mousse-, kompakt-, och mineralform. Fritt fram att välja din personliga favorit med andra ord!

Steg 5. Behåll mattheten

Ha alltid en servett eller så kallade "blotting papers" redo i handväskan ifall du skulle behöva badda bort glans. Fixera din makeup med ett transparent puder, och bättra sedan på med ett matt kompaktpuder under dagen.

 


FREEDOM

Heej finaste!

Får äntligen sätta mig ned och bara andas. Har varit fullt upp hela dagen! Först ringde klockan 6:20 då jag skulle vara på jobbet 8:00 för inventering. sedan jobbade jag till 16:00 och då var det bara därifrån vidare hem, byta om och upp till stallet där jag mötte upp Carro och vi red ut en sväng. Kom väll hem för cirka 40 minuter sedan och har hunnit duscha- oooch nu sitter jag här, puuh!
Nu är jag ledig fram tills på fredag, sådan befriande känsla, love it!
Imorgon skulle jag dock behövt städa mitt rum, men får se hur det blir med det haha..

Uppdaterar mer strax så stay tuned!
LOVE



MORNING GLORY

Heey guys! Sitter nu i bilen påväg till jobbet. Startar dagen med inventering i hela butiken och på lagret, amazing.. Slutar 16:00 och då är det bara hem och byta om och sedan vidare till stallet då jag tänkte hinna med en ridtur, och efter det hem och duscha och ha lite välbehövlig egentid och bara pyssla om mig själv! Men ska givetvis även hinna med att uppdatera bloggen, thats a promise! Har dock lite idétorka, vet inte vad jag ska skriva om eller vad ni vill läsa.. Men nått ska jag nog hitta på! Nu ska jag bara lyssna på musik och vila ögonen. LOVE

BEAUTY AROUND THE WORLD

I Sverige blir vi introducerade för en uppsjö av skönhetstips, men förmodligen är ni medvetna om att det finns så mycket att lära utanför Sveriges gränser...
Därför tänkte jag nu erbjuda er en inblick i andra nationers syn på skönhet och hur dessa tips har förts vidare från generation till generation.
ENJOY

Egypten
Egyptiska kvinnor använder en kombination av bakpulver, salt och citronsaft som de borstar tänderna med, vilket ger dem ett perfekt leende. Detta ska enligt dem vara en effektiv blekning men behandlingen får dock inte användas mer än en gång i veckan då detta kan skada emaljen.

Filippinerna

Här använder kvinnorna aloe vera gel för att få ett starkt hår, och de tillämpar denna genom att massera in gelen i hårbotten. De använder dessutom en blandning av beviljad färsk ingefära samt finhackad limefrukt som botemedel mot torr hud.

Elfenbenskusten
De afrikanska kvinnorna litar på sheasmörets fantastiska egenskaper som sägs återfukta huden, och Rooibos té som ett naturligt anti-aging botemedel tack vare den höga halten antioxidanter!

Grekland
Detta tips tillämpas ofta av ungdomarna i Grekland. Nämligen det faktum att när de går till stranden och badar så smörjer de in sig i barnolja för att sedan rulla sig i sanden. Sedan lägger de sig ned och låter detta verka ett tag för att sedan skölja av det i havet.

Belgien
I Belgien använder kvinnorna minkolja i ett försök att minska uppkomsten av hudbristningar, fina linjer och andra ojämnheter. Denna olja kan även användas som ansiktskräm för kvinnornas hud och hår.

Kina
För att få ett starkt och friskt hår sköljer kinesiska kvinnor håret med en blandning av grönt té och rosmarin vatten. Ännu en orsak till kinesiska kvinnors ungdomliga utseende sägs vara dess té konsumtion. Om du vill njuta utav god hälsa och skönhet är det ett klokt val att tillämpa grönt, svart, vitt eller oolong té i din kost. Antioxidanterna i té bekämpar fria radikaler vilket i sin tur bromsar åldrandeprocessen.

Italien
I Italien använder kvinnorna ricinolja för att få långa och tjocka ögonfransar som även hindras från att brytas av. Givetvis vet även de italienska kvinnorna hur man utnyttjar olivoljans fantastiska egenskaper och använder den som en billig ansiktskräm, för dess läppar, hår och kropp. De använder även olivolja för att stärka sina naglar.

Israel
Här drar kvinnorna fördel av den svarta lerans positiva egenskaper. Den svarta gyttja som det finns gott om nära Döda Havet innehåller en mängd olika mineraler vilket ger kroppen näring samtidigt som det fungerar som en effektiv solskyddskräm.

Indien

De indiska kvinnorna konsumerar kokosolja och mandelolja i stor utsträckning pågrund utav dess mjukgörande egenskaper. Kokosolja sägs även öka hårväxten medan mandelolja är välgörande för skadat hår.

Mexico
Här tar kvinnorna till en sked för att uppnå en fin böj på dess ögonfransar. De håller skeden horisontellt med den konkava sidan mot fransarna och använder sedan tummen för att försiktigt böja fransarna kring skeden. Slutligen applicerar de mascaran.

Thailand

Thailändska kvinnors hemlighet är att tvätta ansiktet med risvatten. Detta då ris innehåller antioxidanter vilket förhindrar åldrande av huden.

Costa Rica

Här tillverkar kvinnorna sitt egna ansiktsvatten med lika delar apelsinjuice och vatten. Detta då det sägs krympa porerna. De låter sedan det sitta i fem minuter för att sedan skölja av blandningen.




BRIDESMAIDS

Har nyss haft lite girls time med mamma och bara myst ner mig med täcke i soffan framför komedin Bridesmaids, och jotack det var en riktig komedi. Skrattade så jag dog!
Nu sitter jag här med ansiktsmask och ska strax krypa i säng. Imorgon ringer klockan 6:20 då jag börjar 8:00 med inventering, yeeeeay!
Var uppe i stallet tidigare under kvällen och där var det rejält med isbana, fick åka skridskor för att ta mig fram och vet inte hur många gånger jag höll på att ramla! På tal om att ramla, när jag gick från Emmi till Pressbyrån idag med gårdagens outfit och klackar, riktig walk of shame, tror ni inte jag ramlar då eller! Haaha helt i min ensamhet gick jag på gångvägen och vips så låg jag på marken, reste mig jäkligt fort och fortsatte gå som ingenting.. Men aaj så ont det gjorde!

Nu ska jag borsta tänderna och dyka i säng, I need some sleep!
OVER N´OUT




PINK

Hörde en gammal låt på radion med Pink påvägen hem idag. Sökte därför runt lite på youtube när jag kom hem och vips så återupplivades mitt intresse för Pinks musik. Hon får helt enkelt bli dagens artist!
Så idag kommer jag nöta hennes låtar och imorgon kommer jag i vanlig ordning vara så trött på hennes musik att aldrig mer vilja höra den, eller iallafall inte på ett år...
Nej men jag tycker hon har en skön lite rockig röst, me like!


BAGS AND DARK CIRCLES

Jag förmodar att jag inte var den ända som vaknade med påsar och mörka ringar under ögonen såhär dagen efter nyårsafton, right? Därför tänkte jag nu bjuda på några tips på hur man kan reducerar dessa mörka otrevligheter..

Mörka påsar under ögonen kan ha många orsaker. De mörka ringarna kan vara genetiskt betingade, eller uppstått för att du sovit dåligt under en längre period, eller att du äter för näringsfattig mat. Om man vistas i dammiga miljöer kan det också uppstå mörka påsar under ögonen.
Mindre vanliga orsaker till de mörka påsarna kan vara dålig matsmältning som är påfrestande för njurarna, eller allergier, etc. Den vanligaste orsaken till att man har mörka ringar under ögonen är helt enkelt att skinnet under ögonen är så tunt att blodådrorna blir mer framträdande. När blodådrorna blir inflammerade av att man till exempel stressat, gråtit eller sovit dåligt framträder de mörka och lite svullna påsarna.

Vad kan man göra åt mörka påsar under ögonen?
  • De mest effektiva, och säkra, alternativen är att använda sig av moderna ögonkrämer som är tillverkade för ändamålet.
  • För att få blodådrorna att dra ihop sig kan du också testa en ögonkräm som innehåller koffein. Att sminka bort problemet fungerar men kan öka irritationen i området. Testa en concealer som är en nyans ljusare än din hudfärg. Det ljusaste området på huden är ofta under armhålan.
  • Andra ”huskurer” som fungerar mer eller mindre bra mot mörka påsar är att få ner svullnaden genom att applicera varma tepåsar under ögonen. Även skivad, rå potatis som man försiktigt trycker mot området under ögonen kan fungera.
  • Kalla gurkskivor eller kalla skedar är också klassiska knep för att få ned svullnaden i ögonområdet.
  • Mat som sägs kunna hjälpa till att motverka svarta ringar runt ögonen är bland annat rödbetor, fet fisk, blåbär, valnötter, selleri och vitlök.
  • Det finns de som förespråkar att det fungerar att applicera hemorrojdsalva under ögonen. Men köp då hellre en ögonkräm som är tillverkad för ändamålet då hemorrojdsalva kan vara skadligt för dina ögon.
  • Det finns inga direkta mirakelmedel mot alla typer av svarta påsar under ögonen. Om de uppstått som en följd av åldrande, det vill säga att huden förslappats och bildat mörka påsar kan en operation med laser vara en lösning.

 


HAPPY NEW YEAR EVERYBOOODY!

Heej sweethearts!

Nyss hemkommen från Emmi där jag spenderade min natt. Givetvis var det sågott som omöjligt att få tag på en taxi igår natt, så det alternativet var ju bara att ge upp... Förövrigt så spenderade vi vår nyårskväll och natt hos fina Thilda där vi först åt en goood trerätters middag för att sedan fira in det nya året genom att skjuta raketer och Thailändska ljusballonger nere vid vattnet, myys! Får tacka Thilda åter en gång för att vi fick vara hos henne!

Jag och Emmi vaknade väll runt 13:00 och sen satt vi i köket och åt frukost och snackade i 2 timmar innan pappa kom och hämtade mig. Så nu sitter jag här hemma och myser i min one piece, lovely!
Dock inte lika sugen på att snart dra mig till stallet i detta skit väder, usch! Vill bara bädda ner mig i soffan och sova, och dricka vatten. Känner mig typ uttorkad..?
Nej hörrni nu ska jag chilla ett tag till innan det blir dags för stallet, woop...
LOVE




RSS 2.0