SALE

Nu när alla mellandagsreor har dragit igång är det dags att vässa armbågarna för att ge sig ut i fynddjungeln.
Här nedan får ni några riktigt givande tips och råd angående vad man bör tänka på när man brottar sig fram bland alla panikartade medmänniskor!

Det viktigaste att tänka på när man ger sig ut i trängseln
:

  • Man bör räkna med trängsel och köer och därför rusta sig med bekväma skor och plagg som går smidigt att ta på och av i provrummet.
  • Gör upp en plan i förväg! Kanske är det något som fattas i din garderob eller något särskilt plagg som du har haft ögonen på hela säsongen?
Vilka plagg bör man satsa på under mellandagsrean?

  • Håll utkik efter klassiska plagg och accessoarer i bra kvalitet. Tex. dunjackor, den lilla svarta, klassiska pumps, skinnväskor och stickade tröjor. Sammanfattat sådana plagg som du garanterat kommer att få stor användning för under lång tid!
  • Satsa även på material som skinn och denim!

Vad bör man helst undvika?


  • Undvik den gångna säsongens största trender då man snabbt tröttnar på dessa. De kommer förmodligen inte att kännas lika intressanta då vårens nya trendplagg släpps i butikerna.
  • Köp sådant som du kan tänka dig att använda imorgon. Inte saker som man tror sig kommer att använda "någon gång", för den dagen brukar nämligen sällan inträffa...
  • Handla för gudsskull inte bara för att det är billigt! En klok fråga man alltid bör ställa sig när man står med ett reaplagg i handen är- Skulle jag köpt detta om det inte varit på rea?


Nu hoppas jag att ni har blivit lite mer reasmarta
och rustade inför denna reahysteri!


Kommentarer
Postat av: Nathalie

bra tips:)

2011-12-26 @ 22:51:33
URL: http://liborius.devote.se
Postat av: Nathalie

jag ska själv ut i kaoset i göteborg imorgon så ska tänka på dina tips;)

2011-12-26 @ 23:20:02
URL: http://liborius.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0