COLORS OF THE WIND

Tycker du också att det känns som man konstant färgar håret men ändå tycks det tappa sin lyster efter en tvätt? I sådanna fall är du inte ensam!
Här nedan följer några användbara tips av stylisten Sharon Dorram- Krause för att öka livslängden på din färgning.
ENJOY

Använd rätt schampo och balsam
Hårvårdsprodukter med ord som "colour protect" i namnet hjälper faktiskt till att vårda din hårfärg. Välj därför ett färgbevarande schampo och balsam och undvik schampon som innehåller mycket sulfater.

Ta hand om stråna på solsemestern

Åker du till solen i vinter? Se då till att vårda håret ordentligt. Poolvatten innehåller kopparsulfat, som kan få ditt hår att utveckla en grön eller orange nyans. För att skydda håret kan du krama i några droppar babyolja i ditt hår innan du tar ett dopp i poolen. Skölj av håret med vanligt vatten så fort du kan efTer doppeT och schamponera samma kväll.

Packa in håret
En vårdande inpackning en gång i veckan håller både håret och färgen i trim. Sharon rekommenderar en "hot oil"-behandling, som du kan göra på salong eller hemma. Fördela oljan i håret och blås med en hårtork för att få oljan att sjunka in i hårstråna. Låt verka i 10 till 30 minuter innan du sköljer ur den.

Filtrera vattnet
Vatten är den största boven som får hårfärg att blekna, då vattnet innehåller mineraler som kan förändra din hårnyans. Ett filter i duschmunstycket han ta bort några av de ämnen som påverkar din hårfärg negativt.Kommentarer
Postat av: marwa

Hej otroligt fina du! Jag är på dåligt humör just nu. Det är så att jag har en fanpage på facebook och någon har hackat sig in på den och förstört allt. Jag hade 114 gillningar men har nu 33 på grund av att den har gjort något konstigt. Skulle uppskatta det jättejättemycket om du klickade på länken nedanför och gillade min blogg (dock skulle det vara bra om du inte tog bort det sedan också). Du anar inte hur lycklig jag skulle bli för att min blogg betyder allt för mig! Jag kan sedan länka dig i ett tackinlägg på min blogg om du gillade. Men då vill jag att du kommenterar och skriver att du har gjort det så att jag ser! Tack så jättemycket iallafall, skulle som sagt bli otroligt glad så du anar inte. Kram på dig http://www.facebook.com/pages/Marwalicious/202973516437025

2011-12-29 @ 21:16:37
URL: http://marwalicious.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0