EXCLUSIVE BY LEIGTON MEESTER

Några av er är förmodligen A big fan of Gossip Girl, och då har ni även oundvikligen inte missat sockersöta Leighton Meester med sin porslinhy!
Här nedan bjuds på en intervju med denna celebrity där hon avslöjar några av sina främsta skönhetstips. Interesting!

Du har alltid en felfri porslinshy, hur tar du hand om den?
– Jag är noga med att alltid tvätta av sminket och vara hälsosam från insidan och ut. La roche-posays hudvårsprodukter är luktfria, milda och sköna på min hud. Som en del av min kvällsrutin använder jag Hydreane-serien för torr hud. På morgonen smörjer jag mig med en Anthelios-produkt som är en fantastisk creme med solskydd.

Hur sminkar du dig privat?
– Väldigt lite, men även utanför inspelningarna är jag skådespelare. När jag går på röda mattan spelar jag en roll och då vill jag ha en cool look med makeup och hår. Jag älskar att byta stil!

Du fick färga håret inför Gossip girl, egentligen är du blond. Vad trivs du bäst som?
– Jag är ganska seriös och allvarlig, så jag tycker att vara brunett matchar min personlighet mer än den stereotypiska blondinen. Men ibland gillar jag att ljusa upp med honungsblonda slingor.

Har du något bra budgettips?
– Jobbets fördelar är att jag får testa mycket lyxiga grejer men kan jag köpa något billigt gör jag hellre det. Jag älskar Max factors läppfärg och L’Oréals mascara. Kroppscremer som doftar kokos är också oftast billiga fynd.

Har du snappat upp något annat skönhetsknep på inspelningarna?
– En hårstylist lärde mig att ibland kan vatten skapa en barriär så att schampot inte kan komma åt att göra håret helt rent. För att få bort alla hårprodukter schamponerar jag därför mitt hår när det är torrt. Därefter sköljer jag och lägger en inpackning som sitter i länge.

Har du någon skönhetsvisdom du försöker leva efter?
– Älska din hud! Är du snäll mot den kommer den att le tillbaka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0