GIVE ME SOME VOLUME, PLEEEASE!

Några av er har förmodligen precis som jag ett långt hårsvall vilket ofta tycks lägga sig platt och dött längst ansiktet.. Vet inte hur många gånger jag har stått med Volume Master, saltvattenspray osv. för att uppnå detdär efterlängtade Hollywood svallet. Men vad jag än gör tycks det endast hjälpa för 10 minuter, sedan har det åter dött!
Här nedan bjuder jag på några användbara tips till er tjejer som sitter i samma båt som jag.
ENJOY

1. Klippet
Att klippa etapper betyder inte alltid garanterad volym. Rätt klippt frisyr kan göra hela skillnaden men låt dig inte luras till allt för många och tydliga etapper, det kan tunna ut håret. Be istället din frisör om små, diskreta skikt, säger Sacha Mitic, frisör och en av grundarna till salong- och hårvårdsmärket Sachajuan.

2. Balsam före schampo
Tvätta håret med ett proteinberikat volymschampo följt av ett lätt balsam. Vill du ha en extra volym-boost redan från början använder du allt i omvänd ordning, alltså balsam först och sen schampo. Tunna och fina hårstrån kan kännas för tunga och platta av balsam.

3. Mousse - klassikern som funkar
Ta en klick mousse och jobba in i fuktigt hår. Red ut med en bredtandad kam och spraya ett värmeskydd över längderna. Moussen gör att dina hårstrån sväller och känns större.

4. Lyft rötterna
Vänd huvudet upp och ner och blås med en hårfön någon minut. Vänd tillbaka, dela upp håret och spraya en root lifter i rötterna. Föna försiktigt fram formen du vill ha med hjälp av en borste. Tadaaa, volym-boost på ett kick!

5. Tupera
Snabbaste sättet att få tjockare hår stavas tupering. En kam eller liten borste är bästa vekrtygen, som du använder för att "rugga" fram volymen. Bygg inte bara på höjden utan ge också sidorna lite vidd. Borsta sen försiktigt över, så att tuperingen inte syns.

6. Rulla upp
För glamour-volym behövs lockar, så lägg upp ditt hår på varma spolar. Vill du hellre ha sexigt lösa än perfekta lockar, tvinna hårslingan innan du rullar upp den på spolen.


Kommentarer
Postat av: LINA MARIA LEE HAMMARSTRÖM

det bästa för att få volym är osis+ samt tupera! Håller garanterat en hel dag om inte mer! ;) :-D

2011-12-27 @ 14:31:07
URL: http://linahammarstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0