IN YOUR EYES

Har ni precis som jag problem med mörka ringar och påsar under ögonen? Då har jag lösningen!
Haaha det där lät nästan som en TV-shop slogan ;)

Här nedan följer några simpla råd som kan hjälpa dig att reducera påsarna och de mörka ringarna som tycks uppstå varesig om du sover i 12 eller 5 timmar..

  • Hårt festande, brist på sömn och högt alkoholintag kan bidra till mörka ringar under ögonen. Det som ser ut som mörka partier kan även bero på blodkärl som framträder tydligare genom den tunna huden under ögonen när solbrännan försvunnit. Likaså kan bristen på volym under ögonen skapa en skuggeffekt. Vissa har därför tydligare ringar under ögonen än andra då det är genetiskt.
  • Att råda bot på mörka ringar kan vara bekymmersamt. Ett vanligt misstag är att försöka smeta på lager av concealer vilket ofta får en motsatt effekt. Men det finns metoder och produkter som både minimerar och döljer.

  • Tepåsar: Den klassiska behandlingen med tepåsar under ögonen fungerar fortfarande om det handlar om en tillfällig lösning tex. att minska de mörka ringarna innan festen. Lägg två blötlagda och urvridna tepåsar över varje öga och passa på att vila under tiden. Även gurkskivor kan dämpa svullnader och ge nytt liv åt en dyster blick.

  • Livsstil: Det kan kännas uttjatat men att sova åtta timmar per natt, dricka två liter vatten per dag samt undvika salt och fet mat kan göra mycket på bara ett par månader.

  • Krämer: Många ögonkrämer lovar att de kan sudda ut mörka ringar men de kan på sin höjd minska synligheten en aning. Många krämer får huden att svälla upp och på så sätt minska skuggeffekten. Andra preparat innehåller skimrande partiklar som ger en illusion av att skuggan uppfattas som mindre framträdande.

Nu hoppas jag ni har blivit lite klokare angående mörkar ringar och påsar under ögonen. Spring och blötlägg två tepåsar nu tjejer och lägg er och koppla av ett tag!

PEACE

 

 




Kommentarer
Postat av: filippa

Härlig blogg!:)

2011-11-28 @ 20:41:46
URL: http://filippafreak.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0