Ögonbryns perfektion!

Bjuder på en liten lista över hur du plockar dig till de perfekta ögonbrynen. De kan nämligen båda hjälpa eller i värsta fall stjälpa ditt utseende!

1. Börja med att rengöra brynben och ögonbryn med ansiktsvatten. Om du tänker färga brynen samtidigt som du plockar dem så bör du börja med färgen då detta minskar infektionsrisken.

2 För ett lyckat resultat bör du använda dig utav ett avslöjande ljus, förstoringsspegel och en hel ansiktsspegel. Använd även en väl rengjord, vass pincett som får tag i även de minsta och tunnaste stråna.

3 Noppa ett strå i taget i växtriktningen. Segdrag inte - det ökar bara smärtan. Följ brynets naturliga form, undvik att det blir alltför rakt eller halvcirkelformat då det kan ge dig ett ilsket eller förvånat uttryck. Använd den större spegeln för att på avstånd titta på brynen så att de blir likformiga.

4 En tänkt förlängd linje från näsvingen och uppåt visar var brynet ska börja. På samma sätt visar en linje från näsvingen via yttre ögonvrån var det ska sluta. Brynets högsta punkt bör vara i linje med pupillens yttre kant.

5 Tänk på att inte överplocka! Det är bättre att plocka bort ett extra strå senare än att behöva vänta på utväxten. Avsluta sedan med svalkande ansiktsvatten.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Asså, vilken grym blogg du har! c:

2011-11-24 @ 21:22:57
Postat av: emelie

Hej :))

FIn blogg du har, och diggar tipsen!

Läs gärna min blogg :))

PUSS

2011-11-25 @ 08:58:40
URL: http://emseliten.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0