Vill ni också bli en ängel?

Har inte ni också funderat över hur Victoria Secret modellern får sina perfekta kroppar? Fine man kan sitta och säga att dom har en omänskligt hög ämnesomsättning yadayada... Men tro mig, det ligger mycket jobb bakom en sån kropp varesig om man har hög ämnesomsättning eller inte. Men här kommer iaf änglarnas knep för att få "the body to die for". Inget revolutionerande må jag säga, men ändå alltid kul att läsa, eller har jag fel? ;)

* Själva nyckeln till en sådan kropp är givetvis kost och träning. En Victoria Secret modell säger tex. att hon lever efter en diet som endast tillåter henne ett intag på 1200 kalorier per dag och där bröd, alkohol, sötsaker och mjölkprodukter är strängt förbjudna!

 

* Änglarna har gemensamt att de äter var tredje timme för att på så sätt konstant hålla igång förbränningen. Dock efter 20:00 är det strängt förbjudet att inta föda.

 

* Gällande träningen så är hopprep en effektiv träningsform som bränner många kalorier. Även boxning och spinning är en favorit bland änglarna, love boxing! Det finns inga genvägar till en sådan kropp utan det krävs träning kontinuerligt, så ofta som nästan varje dag!

 

* Ett effektivt trick för att slimma till figuren en aning är "brun utan sol" då det ger dig en slankare siluett. Kanske ett alternativ för latmaskarna ;)


I wanna be an angel!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0