LONGER LEGS

Vem vill inte vakna upp med längre spiror endast över en natt? Solbrända, välsvarvade och långa ben är tre adjektiv som de flesta tjejer vill kunna beskriva sina egna ben som. Dock är detta inte självklart för alla, men det kan bli fullt möjligt att förlänga dem rent visuellt.
Därför tänkta jag här bjuda på 4 super knep för att få dina ben att upplevas som längre och slankare,
Dina ben kommer definitivt att tacka dig!

1. Högklackat
Med klack på foten blir benet rent logiskt längre. Den förlängande effekten kan också ge ett mer välsvarvat intryck. Är skon av pumps-modell, det vill säga med högre klack än tå, vinklar du foten och spänner delar av vaden. Det ger fina muskler på benen och intrycket av både slankare vrister och muskulösare ben.

2. Hudfärgade skor

Med en sko, helst med hög klack, i en ton-i-ton med din hud, lurar du också ögat att benen blir längre. Just nu finns det flera kilklackar, pumps och sandaletter i beige och brunt - perfekta aom sommarens bästa bentrick!

3. "Hockeykjol"

När den korta kjolen har ett längre bakstycke, kallas modellen för hockeykjol. Du exponerar både ben och lår, men slipper vara nervös för att blotta bakdelen då tyget är lite längre baktill. Det finns flera varianter, allt från där en kort kjol har längre baksida till hela klänningar med större mängd tyg och volanger baktill.

4. Brun-utan-sol

Applicera lite BUS efter du har duschat och scrubbat dig. Detta kommer nämligen att ge en illusion av längre och slankare ben!
Kommentarer
Postat av: Fratbrat

Skriver du inläggen själv eller är det ctrl c/ ctrl v som gäller från andra hemsidor?!

2012-01-03 @ 22:04:59
Postat av: anduena

tusentack för tipsen kära du!

2012-01-05 @ 22:28:40
URL: http://enas.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0